Diamant Microdermabrasie

Nu voor iedereen  een mooie, frisse, stralende en jonge huid.  Diamant microdermabrasie, de nieuwste verjongende peeling!

Middels Microdermabrasie wordt de bovenste fijne huidlaag verwijderd, waardoor er een zachte, frisse en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. Door het afslijpen van de bovenste huidlaag ontstaat een natuurlijk proces waarin de collageen aanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. Uw huid blijft intact en de behandeling is geheel pijnloos.

Na een behandeling worden meteen vitamines, collageen en actieve ingrediënten diep in de huid gesluisd, d.m.v. Mesotherapie. Door deze peeling en toevoeging van vitaminen wordt de huid gestimuleerd om meer nieuwe cellen aan te maken en om de huid weer in balans te brengen.

Diamond Peel is voor vele huidtypes geschikt. Ook de donkere huid, die normaal niet in aanmerking komt voor chemische peelings, kan zeer mooie resultaten bereiken.

U heeft onmiddellijk een vernieuwde zachte, gladde en frisse huid, met verminderde rimpeldiepte! De huid krijgt meteen al na de behandeling een jongere uitstraling. Voor de mooiste resultaten worden de behandelingen in kuurverband aangeboden.

Indicaties: o.a. acné littekens, droge huid, mee-eters,  grove poriën,  verkleuring van de huid,  door zon beschadigde huid,  striae  littekens, pigmentatie,  rimpels en fijne lijntjes, rokershuid, etc.